Opdracht

Opdracht voor een eersteklas redacteur

opdracht voor een eersteklas redacteurOpdrachten gaan in principe per e-mail. Bij grote teksten verdient het aanbeveling mij eerst even te bellen. Voeg de te corrigeren, redigeren of herschrijven tekst toe als bijlage in OpenOffice of MS Word, tekengrootte 12, zonder tekstopmaak. Voldoet een bijlage niet aan de gewenste opmaak, dan bestaat de kans dat ik dit moet factureren. Want het kost mij onnodig tijd terwijl jij wenst dat ik bij een opdracht voor een eersteklas redacteur voordelig werk.

Kleine opdrachten voer ik direct uit, een opdrachtbevestiging met mijn Algemene voorwaarden en daarna de factuur volgen. Bij een grote mogelijke opdracht kun je op verzoek eerst een offerte aanvragen. Hoewel een offerte vrijblijvend is, is deze afhankelijk van de omvang van een mogelijke opdracht niet altijd gratis. Hoe dan ook, bij een opdracht geef je een opdracht voor een eersteklas redacteur en je krijgt veel waar voor je geld.

Procedure offerte

Voor het gemak geef ik een procedure hoe je te werk kunt gaan als een opdracht via een offerte loopt. Je kunt er geen rechten aan ontlenen.

  1. Stuur Succesteksten per e-mail je opdracht (redactioneel werk of te (her)schrijven tekst. (Zie voor verdere aanwijzingen de Algemene voorwaarden punt 9.)
  2. Succesteksten beoordeelt de inzending en stuurt je per e-mail al dan niet gratis een vrijblijvende offerte en de Algemene voorwaarden. Deze kun je ook inzien en downloaden op de website.
  3. In de offerte staat alles wat relevant is voor jou en Succesteksten over de opdracht.
  4. Gun je Succesteksten de opdracht, maar wens je nog iets in de offerte te wijzigen? Dan kan ik dit aanpassen, waarna je een aangepaste offerte ontvangt.
  5. Ga je akkoord met de al dan niet aangepaste offerte en de Algemene voorwaarden, dan verzend je de originele versie van de offerte ondertekend door degene die de opdracht betaalt ingescand per e-mail naar Succesteksten.
  6. Is deze offerte bij mij binnen, dan is er sprake van een overeenkomst. De opdracht staat, een opdrachtbevestiging volgt. Succesteksten begint aan je opdracht voor een eersteklas redacteur of te schrijven tekst. Vanaf dan kun je de opdracht niet zomaar annuleren en gelden de Algemene voorwaarden.