Tarieven

Welk tekstbureau kies ik?

welk tekstbureauHome schreef ik gewetensvol om welk tekstbureau kies ik te vereenvoudigen voor je. Diensten met eronder Corrigeren en Redigeren kan je verder overtuigen zaken te doen met Succesteksten. Neem de proef op de som, toets theorie aan praktijk. Succesteksten jouw opdrachten gunnen gaat je meevallen. Je ontdekt dan dat deze website niet uit loze woorden bestaat.

Wat kost het?

Wie mij belt en graag een bedrag hoort, moet ik helaas teleurstellen. In die fase KAN ik daarop geen goed antwoord geven. Ik kan mijn standaard uurtarief noemen maar dat zegt niets. Pas als ik een indruk van je mogelijke opdracht heb, kan ik je een interessante deal voorleggen. Op dit punt kan ik jouw belang mij te bellen niet genoeg benadrukken. Ik praat in jouw voordeel, want ik ben er niet op uit mezelf oneerlijk te verrijken. Zakendoen moet leuk blijven en ik zie je graag terugkomen.

Het eindresultaat telt

Koop je een auto om simpel van A naar B te komen? Om droog te zitten en sneller te reizen dan met het OV? Dan bespaar je je veel geld als je een Suzuki Alto neemt en niet een BMW. Wens je de reis met comfort te maken? Dan is een Suzuki Alto geen aanrader. Zo is het ook als je Succesteksten vergelijkt met menig ander tekstbureau. Tarief op zich zegt niets, het eindresultaat telt. Alle waar naar zijn geld. Succesteksten werkt grondig en snel. Dat betekent kwaliteit, een gaaf eindresultaat per uur en je ervaart dat het klopt wat ik stel. Welk tekstbureau is dan geen vraag meer.

Reductietarief

Literaire manuscripten vereisen intensief redigeren en tekst verkorten naar het credo ‘schrijven is schrappen’. Betreft het een roman? Of een biografie schrijven? Dan valt er te praten over een reductietarief. In dat geval doet Succesteksten een aantal pagina’s van jouw manuscript met kanttekeningen erbij, waarmee je zelf verder kunt.

welk tekstbureauGratis proeftekst

E-mail Succesteksten (een staal van) je tekst, dan redigeer ik daarvan tot 200 woorden (proeftekst) en e-mail je het resultaat. Dat geeft je een idee van wat Succesteksten met je tekst kan doen en de tijd die ermee gemoeid kan zijn. Een proeftekst is gratis, het verplicht je tot niets.

Succesteksten presteert

Welk tekstbureau? Succesteksten presteert vijf tot acht A-viertjes redigeren per uur, waarbij één A-viertje bestaat uit maximaal 440 woorden bij regelafstand 1, lettergrootte 12 pts, een gangbaar lettertype (zoals Arial, Times New Roman) en standaard marges. A-viertjes die hierop (te veel) afwijken reken ik aan de hand van de hier gestelde criteria om naar het ware aantal pagina’s en daarop bereken ik het tarief. Kost me dat te veel werk, werk dat je zelf kunt doen, dan moet ik dat begrijpelijkerwijs factureren.