Diensten

tekst korter makenTekst korter maken

In het verlengde van ‘normaal redigeren’ liggen ingrijpende tekstbewerkingen als tekst korter maken, verkorten, herschrijven, samenvatten. Om onderscheid te maken noem ik dit voor het gemak ‘extra redigeren’. Succesteksten komt tot ijzersterke resultaten. Ga met dit tekstbureau in zee en je tekstproblemen worden op een prachtige manier voltooid verleden tijd.

Dat bevordert jouw succes

Niemand leest zwakke teksten en dat hoeft ook niet. ‘Normaal’ of ‘extra geredigeerd’ maakt ze krachtig. Succesteksten, lees ze en we bespreken je tekstkwesties voor je het weet. Besteedt je tekstklussen uit aan mij, jij hebt het al druk genoeg en wees in je nopjes over de resultaten. Dit tekstbureau is voor wie teksten wil zien waar je u tegen zegt. Die lezen het prettigst. Dat bevordert zaken doen, dat bevordert jouw succes.

Samen maakt sterktekst korter maken

Denk aan je advocaat die je veel geld kost. Maar hij is het waard gezien wat hij voor je bedrijf doet. Kijk, zó’n hulp wil Succesteksten zijn, maar dan als tekstbureau. Ik kom energiek op voor jouw belangen. Bel je mij niet dan kom je er niet achter hoe waar dit is en hoe vruchtbaar een samenwerking kan worden. Samen maakt sterk. Anders blijf je met onnodig lange teksten zitten terwijl tekst korter maken je zaken beter presenteert.

Is dát balen!

Vooral literaire uitgeverijen stellen hoge eisen. Ze eisen publicabel werk. Is een tekst onnodig lang, dan moet je die tekst korter maken. Wie proza en/of gedichten schrijven, wensen het te publiceren. Dan lopen ze tegen het probleem aan dat uitgevers niet geïnteresseerd zijn. Is dát balen! Hier is iets aan te doen: Succesteksten inschakelen.

Langdradig of publicabel en tijd is geld

Geen uitgever leest een onnodig lange tekst. Te langdradig, geen markt voor. Dezelfde tekst korter maken kan een uitgever doen concluderen dat hij publicabel is. Maar het kan ook om zakenrelaties gaan die geen tijd hebben voor slechte epistels. Dat kan je geld kosten, want tijd is geld. Dat hoef ik jou niet te vertellen.

Jouw biografie (ghostwriting)

tekst korter makenOf je wilt je biografie uitgeschreven zien en zo dat zoveel mogelijk mensen haar met plezier lezen. Gooi je Succesteksten ertegenaan, dan komen we tot dat resultaat. En daar gaat het jou toch om? Je biografie, schitterend geschreven. Jij bent geen koningin of keizer, toch boeit je verhaal. Pracht en praal zitten niet in uiterlijkheden maar van binnen, een cliché dat net als ‘ik hou van jou’ niet dikwijls genoeg gezegd kan worden. Wil je je biografie in boekvorm zien, dan is ook dat natuurlijk bespreekbaar.