Werkwijze

Grammaticaal correcte zinnen en spellinggrammaticaal correcte zinnen

grammaticaal correcte zinnenTekstbureau Succesteksten werkt met het Groene Boekje, de Dikke Van Dale en Jan Renkema’s Schrijfwijzer, stuk voor stuk autoriteiten op het gebied van de Nederlandse taal. Dit garandeert de hoogste kwaliteit tekstexpertise. grammaticaal correcte zinnenSuccesteksten werkt zo met de beste taalbronnen voor grammaticaal correcte zinnen en spellingcontrole. Dit versterkt het vertrouwen op de beste resultaten.

Stokpaardje Speedy Spellingchecker

Ben je verliefd op stokpaardje Speedy Spellingchecker? Wel, Speedy:

 1. Kent veel woorden niet;
 2. Weet onvoldoende van interpunctie;
 3. Ziet foute tijdvormen van werkwoorden niet;
 4. Gaat voorbij aan krakkemikkig geformuleerde zinnen;
 5. Geeft net zo simpel “verbeteringen” (= onlogische verbeteringen);
 6. Vindt het best dat jouw teksten zijn geschreven in een slechte stijl;
 7. Wijst aan wat hij niet aan moet wijzen. Gevolg: irritante rode golflijntjes;
 8. Fietst over fout gespelde woordconstructies heen als ‘hij word’ of ‘het is gebeurt’;
 9. Is voor wie belabberd spellen een maakt je te lui om je Nederlands te ontwikkelen. Spellingcontrole en grammaticaal correcte zinnen, Speedy draagt onvoldoende bij;
 10. Biedt lachwekkende suggesties. Zie jij “de verbetering” niet, degenen die je teksten lezen wel. Dat kan gevolgen hebben voor jouw belangen waarop je niet zit te wachten;
 11. Jan heeft op pagina 7 bruin maar op pagina 16 zwart haar. In een redacteursbrein brandt dan een rood lampje. Speedy Spellingchecker vindt elke kleur prachtig. Een vormfout heet dat, een inconsequentiefout. Voor een uitgever kan het reden zijn je tekst te retourneren. Bijgevoegd een brochure van een manuscriptbeoordelingsbureau bij de nietszeggende standaard afwijzingsbrief waar uitgevers stapels van hebben liggen.

grammaticaal correcte zinnenKortom, deze warrige Speedy Spellingchecker brengt je niet de beste teksten. Als alternatief voor spellingcontrole en grammaticaal correcte zinnen werkt het ondermaats. Daar kun je genoegen mee nemen, maar dit tekstbureau opdrachten geven jouw teksten aan te pakken werkt veel beter.

Redactie Succesteksten versus lapmiddel

Zelfs taaldeskundigen geven hoog op van Speedy Spellingchecker. Na deze uiteenzetting begrijp je dat Speedy een lapmiddel is bij je teksten in grammaticaal correcte zinnen krijgen. Wie de beste en meest succesvolle resultaten wil zien neemt Succesteksten in de arm, want die wil je immers.